Administrarea serviciilor IT

Confruntandu-se cu necesitatea tot mai accentuata de crestere a vitezei, capacitatii, fiabilitatii si securitatii, multe companii au inceput sa isi reevalueze infrastructura IT.Externalizarea activitatilor care nu sunt definitorii pentru afacere, dar care sunt totusi foarte importante pentru aceasta, cum este de exemplu functionarea sistemului informatic, conduce la reducerea costurilor operationale si imbunatatirea proceselor de afaceri.

Oferta ROTEL SOFT Romania de administrare a serviciilor poate constitui o solutie pentru externalizarea activitatilor informatice. Colaborarea cu specialistii nostri asigura accesul la competente de nivel mondial, reducand in acelasi timp costurile operationale si eliberand resursele care pot fi folosite mai eficient in domeniile specifice ale afacerii dvs.

Oferta noastra de servicii administrate include recuperarea dupa dezastre, protectia si continuitatea afacerii, help desk si call center, care pot fi esentiale pentru minimizarea timpilor de nefunctionare a proceselor vitale ale afacerii. Solutiile dezvoltate de echipa noastra pot fi integrate in infrastructurile IT existente

Printre serviciile de gestiune a aplicatiilor sunt incluse cele de furnizare de servicii de aplicatii, care va permit sa accesati aplicatiile avansate, reducand in acelasi timp investitiile in software. Serviciile noastre web si de data hosting, care includ gestiunea stocarii si administrarea de la distanta a bazelor de date, sunt administrate si distribuite clientilor printr-o retea WAN dintr-o locatie centrala.

Clientii care doresc sa incredinteze altei companii astfel de servicii importante solicita fiabilitate si flexibilitate, folosirea celor mai bune metodologii din domeniu si disponibilitatea permanenta a serviciului. Datorita angajamentului ferm fata de lucrul in echipa si fata de obiectivele de afaceri ale clientului, echipa de servicii administrate a ROTEL SOFT va indeplini toate aceste cerinte.