Suport IT

Nu este suficient sa gasiti solutii care sa corespunda cerintelor actuale ale afacerii. Trebuie sa va ganditi la cresterea ei si la faptul ca asigurarea eficientei optime a sistemelor de care dispuneti poate fi o sarcina complexa, consumatoare de resurse. ROTEL SOFT prin echipa specializata AMBULANTA IT ofera o gama cuprinzatoare de servicii de suport tehnic destinate intretinerii sistemelor IT si functionarii acestora la cel mai ridicat nivel.

Asiguram o gama cuprinzatoare de servicii de intretinere, care va pot ajuta sa va protejati investitia in IT, sa integrati tehnologii noi si sa asigurati personalului dvs. accesul la asistenta tehnica de care are nevoie.

 

Specialistii nostri dispun de competentele necesare pentru realizarea eficienta a instalarilor hardware si software, iar dupa receptia finala a solutiei, expertii nostri pot realiza transferul de cunostinte in functie de cerintele dvs. operationale, asigurand personalului dvs. intelegerea elementelor de baza ale noilor tehnologii.

Pentru solutiile IT implementate, ROTEL SOFT prin AMBULANTA IT ofera o gama completa de servicii de garantie si post-garantie. Printre caracteristicile cele mai importante ale acestor servicii se remarca: timpul scurt de raspuns si de reparatii, disponibilitatea non-stop si garantia extinsa.

Suntem convinsi ca instruirea reprezinta o cerinta esentiala pentru o implementare de succes, in special in cazul proiectelor IT mari si complexe care necesita tehnologii de ultima ora. Pentru asigurarea unui proces de instruire de inalt nivel calitativ, ROTEL SOFT Romania dispune de un centru de pregatire propriu, dotat cu resurse hardware si software moderne. Echipa noastra de instructori, cu multiple certificari IT si o experienta semnificativa in domeniu, poate oferi o gama variata de cursuri tehnice.