Dezvoltare aplicatii web

Rotel Soft este unul dintre dezvoltatorii de aplicatii online care si-a axact activitatea pe WebDesign si Aplicatii Software, avand specialisti si experienta atat in dezvoltarea de aplicatii frontend (ce sunt adresate utilizatorului in mod direct) cat si aplicatii backend (ce sunt focusate pe interactiunea dintre anumite limbaje de programere utilizate de servere si bazele de date).

O aplicatie software perfect adaptata nevoilor de firma, de companie sau chiar personale iti poate aduce beneficii in cresterea eficientei, cresterea vitezei de lucru, imbunatatirea controlului asupra resurselor si a personalului, generarea de rapoarte si statistici, realizarea de calcule complexe, etc. Indiferent de natura proiectului ori de destinatia sa, echipa Rotel Soft este in legatura directa cu utilizatorul final, oferindu-i, pe toata durata procesului de proiectare, dezvoltare si implementare, consultanta (in faza pre-achizitie), asistenta tehnica de specialitate (in faza de implementare), servicii de instruire si suport (post-implementare).

De asemenea, trebuie sa subliniem faptul ca, pentru toate aplicatiile pe care le dezvoltam, beneficiem de tehnologii de ultima generatie, ceea ce ne permite sa putem asigura atat respectarea si aplicarea standardelor in domeniu, cat si compatibilitatea cu cea mai mare parte a platformelor hardware si software existente.

Detineti o companie? Doriti sa va extindeti, sa deveniti important? In ziua de azi este o necesitate o prezenta adecvata pe Internet. Realizam orice tip de site-uri, de la cele simple de prezentare pana la site-uri cu continut dinamic. Rotel Soft va lucra cu dumneavoastra pentru a dezvolta site-ul care va reprezinta cel mai bine. Suntem specializati in CMS (Content Management System) si astfel va puteti actualiza site-ul ori de cate ori aveti nevoie.